IM Willems Home Interiors
HOME IS NOT A PLACE, IT's a feeling​

INTERIEURADVIES OP MAAT


Ben je op zoek naar een totaalinrichting van je interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We begeleiden je graag. Onze adviseurs staan je persoonlijk te woord met professioneel interieuradvies.NEEM CONTACT OP

 

KWALITATIEVE MEUBELEN VOOR IEDERS BUDGET


Een breed assortiment aan stijlvolle en trendy salons, meubelen, relaxen ... wacht om door jou getest te worden in onze toonzaal. Er is voor elk wat wils, van Scandinavische tot landelijke stijl. En dit allemaal aan betaalbare prijzen!​

 

BEKIJK ONS AANBOD

 

SALONSPECIALIST


Al meer dan 50 jaar bewijzen we, in dit familiebedrijf, dagelijks onze passie voor interieur! Onze specialiteit is maatwerk van sofa's, hoeksalons en salons met relaxen .

 

BEKIJK ONS AANBOD

 
PRIVATE SHOPPING

Druk, druk, druk en enkel tijd op zondag?
Wist je dat we jullie graag op zondagvoormiddag ontvangen na afspraak? Ook mogelijk tijdens de week na sluitingstijd op dinsdag- en donderdagavond.

Indien interesse stuur een mail naar isabelle@imwillems.be
om een afspraak in te plannen!

 
 

PROTEXX ONDERHOUDSGARANTIE
 

De droom van een iedereen die een nieuwe sofa of fauteuil koopt, is een vlekkeloos lange levensduur. Protexx biedt de ultieme oplossing voor alle zitmeubelen gestoffeerd met leder, stof of leatherlook. Jarenlange bescherming tegen snel indringen van vuil en vloeistof, gecombineerd met de professionele ondersteuning op het moment dat het even niet lukt om een vlek zelf te verwijderen. 

 

BEKIJK HIER ALLE PROTEXX PRODUCTEN